top of page
4_detale_1.jpg

 

 

פתרון עיצובי:

מעטפת חיצונית לבניין

  1. יוצרת הסתרה למסתורי כביסה בחזית קדמית לרח׳ אלתרמן.

  2. מייצרת קלילות ותנוע על ידי משחק אור וצל, תאורה טבעית ומלאכותית.

  3. מייצרת תחושה של בניין שלם כביכול נבנה כחדש.

ברוכים הבאים לתפיסה ייחודית של משרדנו, אטלס סטודיו, ששואף לתכנן מבני מגורים פונקציונליים, יפים ומעוצבים, שיוצרים סביבה אטרקטיבית עם פוטנציאל שידרוג ערים ברחובי הארץ.

האתגר התכנון:

1. חזיתות

הבניין מוקף בשתי רחובות ובעל שתי חזיתות קדמיות. 

2. תוספת פירי ממ״דים בקו מגרש ״0״

כדי לעמוד בדרישות התכנון ומיקסום הזכויות לדיירים וליזם, נוצר נפח אגרסיבי, משעמם וברוטליסטי.

זמנהוף 15/17/19, בת ים

שטח מגרש:                                               מ״ר

 

שטח בנייה:                                            מ״ר

 

סוף בנייה:                                   2025/2026

יזם הפרויקט:                       סיטי פרויקטים בע״מ

 

מספר קומות:                                                8

 

יחידות דיור:                                                77

על הפרויקט:

מיקום הפרויקט:                 זמנהוף 15-19, בת ים

 

סוג הפרויקט:            תמ״א 38 - חיזוק ותוספת

 

סטטוס הפרויקט:                         תכנון מוקדם

bottom of page