מבט לים

המיקום היוצא דופן של המבנה מציעה צורת חיים אולטימטיבי.

הבניין ממוקם בעיר בת ים, המתפותחת ומרכזית ונמצא בקו השני של חוף הים וטיילת, בסמיכות גדולה לתל אביב - יפו, ולצירי התנועה המרכזיים. חזית האחורית של הבניין פונה לים, לכן קיבלה עיבוד קפדני בדומה לחזית ראשית של הרחוב.

הפרויקט מציע שילוב ייחודי של מיקום מעולה ותכנון אדריכלי מוקפד המאפשר חווית מגורים שקטה ונעימה בדירה חדשה עם מפרט יוקרתי וברמת בנייה גבוה.

הנרקיסים 11, רחובות

ברוכים הבאים לתפיסה ייחודית של משרדנו, אטלס סטודיו, ששואף לתכנן מבני מגורים פונקציונליים, יפים ומעוצבים, שיוצרים סביבה אטרקטיבית עם פוטנציאל שידרוג ערים ברחובי הארץ.

 

התחדשות עירונית

במסגרת הפרויקט לחיזוק הבניין בפני רעידות אדמה על פי תמ"א 38, תוכנן שיפוץ מקיף של הבניין, הכולל את היסודות, חדרי המדרגות, המערכות והשטחים הציבוריים, וכן חידוש מלא של מעטפת הבניין. בקומת הכניסה תוכנן לובי המוביל למעלית חדשה.

 ליצירת קשר  - 054.3072203

© 2017 by ATLAS - Architecture & Design